Een cryptocurrency platform klaar voor adoptie in de echte wereld

met onschendbare contracten
met gebruiker gecontroleerde identiteit
met betalingen die gemakkelijk over elk netwerk kunnen worden verstuurd
met gemakkelijk te ontwikkelen apps die het bovenstaande verbinden
gebouwd op schaalbaar DAG-gebaseerde technologie
onmiddelijk volledig functioneel
op zoek naar brede adoptie

Meer informatie

WAAROM BYTEBALL GEBRUIKEN

ICO Platform


Ontwikkelaar vriendelijk


Risico-vrije voorwaardelijke smart payments


P2P verzekering


Voorspellingsmarkten


P2P weddenschappen


Textcoins


Soevereine identiteit


P2P betalingen in chats


Chatbots


Ontraceerbaar geld: Blackbytes


Gebruikers helpen elkaar


Kerneigenschappen

 • ATOMISCHE BEURS

  Wanneer twee partijen een enkele eenheid tekenen die beide onderdelen van de uitwisseling uitvoert, vinden de twee transacties ofwel tegelijkertijd plaats of helemaal niet. Het is niet langer noodzakelijk om gecentraliseerde beurzen te vertrouwen.

 • MEERDERE HANDTEKENINGEN

  Voor veiligheid kan je bepalen dat je geld alleen uit kan worden gegeven wanneer diverse handtekeningen zijn gezet, bijvoorbeeld vanaf je laptop en vanaf je telefoon. Voor gedeelde controle over geld, kunnen verschillende handtekeningen van verschillende personen nodig zijn.

 • ONVERANDERBARE OPSLAG

  Eenmaal opgeslagen in de Byteball database, kan de data niet meer worden gewijzigd of verwijderd.

 • GEREGULEERD BEZIT

  Gereguleerde instellingen kunnen bezittingen uitgeven die voldoen aan de eisen voor Know-Your-Customer/Anti-Money-Laundering. Iedere overdracht van een dergelijk bezit moet medeondertekend worden door de uitgevende partij en in geval van tegenstrijdigheid met de voorwaarden zal de uitgevende partij niet bijtekenen.

 • ON-CHAIN ORAKELS

  In het geval dat er met niet-vertrouwde tegenpartijen wordt gewerkt, kan je geld vastzetten op een adres dat, hetzij door jou, hetzij door de tegenpartij kan worden uitgegeven, afhankelijk van gebeurtenissen, genoteerd in de database, door vertrouwde data providers — orakels.

 • FINALITEITSRICHTLIJN

  Nadat bepaalde criteria zijn vervuld wordt een nieuwe transactie finaal en kan deze niet meer worden aangepast, ook niet door een sterke aanvaller. Geen twijfel over het juiste aantal bevestigingen, geen 51% aanvallen.


Eerlijke eerste verdeling

Gratis distributie voor massale adoptie.

Massale acceptatie vereist brede distributie en dat is waarom 99% van alle Bytes en Blackbytes gratis worden verdeeld. Op dit moment maken we gebruik van verschillende manieren om deze te distribueren:

- Cashback voor aankopen bij winkels van handelaren waarmee we samenwerken. In de meeste gevallen is de aangeboden cashback 10% van het aankoopbedrag.
- Vul het aanmeldingsformulier in of neem contact met ons op als je een winkel of betalingsverwerker hebt en deel wilt nemen aan het cashback programma.
- Verificatie beloningen en verwijzing beloningen voor zij die hun echte naam verifiëren.
- Verificatie beloningen en beloningen voor doorverwijzen voor zij die hun e-mailadres verifiëren.
- Verificatie beloningen en beloningen voor doorverwijzen voor geaccrediteerde investeerders die hun erkende status verifiëren.
-Beloningen voor degenen die een quiz in Telegram halen.
- Subsidies die een deel van de kosten betalen wanneer er Bytes worden gekocht met een Visa of Mastercard.
- Beloningen voor het doneren van computerbronnen aan het World Community Grid.
- Giveaways verspreid bijvoorbeeld via YouTube kanalen van onze supporters. Zie bijvoorbeeld https://www.youtube.com/watch?v=hycluITNDBM.
- Massale verzending van textcoins naar abonnees van onze partners. Bekijk de resultaten van eerdere campagnes.
- Steem beloningen en verwijzing beloningen voor zij die hun Steem account verfieren.

Eerdere distributies

In het verleden hebben we ook Bytes verdeeld aan BTC houders en bestaande houders van Bytes. Gebruikers linkten hun BTC en Byteball adressen en kregen nieuwe Bytes in verhouding tot hun bestaande BTC en Bytes saldi. Deze verdeling werd opgesplitst in verschillende rondes.

De eerste distributie vond plaats op 25 december 2016 toen het netwerk werd gelanceerd. Meer dan 70.000 BTC werd gelinkt en 10% van de totale voorraad aan bytes en blackbytes werd uitgegeven. In de latere rondes bereikte het totale gedistribueerde aanbod 64,5%:

2e ronde op 11 februari 2017: 121.763 BTC gelinkt, 1,8% gedistribueerd;

3e ronde op 12 maart 2017: 129.139 BTC gelinkt, 2,0% gedistribueerd;

4e ronde op 11 april 2017: 145.441 BTC gelinkt, 2,3% gedistribueerd;

5e ronde op 10 mei 2017: 207.672 BTC gelinkt, 2,9% gedistribueerd;

6e ronde op 9 juni 2017: 453.621 BTC gelinkt, 6,6% gedistribueerd;

7e ronde op 9 juli 2017: 949.004 BTC gelinkt, 11,0% gedistribueerd;

8e ronde op 7 augustus 2017: 1.395.899 BTC gelinkt, 16,0% gedistribueerd;

9e ronde op 6 september 2017: 1.306.573 BTC gelinkt, 5,7% gedistribueerd;

10e ronde op 4 november 2017: 1.093.155 BTC gelinkt, 6,1% gedistribueerd;


Volledig nieuwe technologie

Onbegrensde schaalbaarheid, snelle bevestigingen, geen mijnwerkers, geen blokken, lage kosten.

Byteball data wordt opgeslagen en geordend door het gebruik van directed acyclic graph (DAG) in plaats van een blockchain. Dit stelt gebruikers in staat om elkaars data veilig te stellen door naar eerdere, door andere gebruikers gecreëerde, data units te verwijzen en neemt ook schaalbaarheidslimieten weg die gebruikelijk zijn bij blockchains, zoals de kwestie van de grootte van blokken.

Een blokloos ontwerp is eenvoudiger omdat er geen blokken zijn, er zijn alleen transacties. Gebruikers voegen simpelweg zelf hun transacties toe aan het einde van de DAG, ze hoeven niet te wachten op een miner die een nieuw blok aanmaakt en er is geen twijfel of miners jouw transactie aan een blok toe zullen voegen.

Het consensus algoritme ter bescherming tegen dubbel spenderen is gebaseerd op het creëren van een totale ordening binnen de DAG. Dit wordt bereikt door een ketting te selecteren, dit heet de hoofdketting, die richting units beweegt die zijn uitgegeven door algemeen erkende vertrouwde gebruikers — getuigen.
Zie het white paper voor meer informatie.Testnet

Testnet portefeuille is tevens beschikbaar als je een ontwikkelaar bent of de kenmerken van Byteball wilt ervaren zonder geld uit te geven.


Maak kennis met het team


Gemeenschap en Ondersteuning

Onze meest actieve gemeenschap is op Slack, bezoek ons daar.


Meer informatie

Introductie tot Byteball

De vier onderstaande artikelen zijn een uitstekende introductie tot Byteball. De artikelen maken gebruik van afbeeldingen en video's en zijn geschreven in eenvoudig te begrijpen taal. We raden voor de meeste mensen die nieuw zijn bij Byteball aan om hier te starten.


Beurzen

Je kan bytes kopen of verkopen zonder de portemonnee te verlaten door met een handelsbot te chatten. U kunt ook handelen op de hieronder vermelde beurzen.

Om Blackbytes the kopen over verkopen, bekijk of plaats biedingen in het #trading_blackbyte kanaal in onze Slack, en wissel deze peer-to-peer door gebruik te maken van gebonden (voorwaardelijke) betalingen.